Какво трябва да знаем за мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Етимологията на думата мълния се свързва с праславянския корен *molt (голям чук), от който е образувана и скандинавската дума Мjǫllni, използвана като определение за чука на бог Тор. В това няма нищо учудващо, като се има предвид, че езикът пази културната памет на човека и в случая това страха от необяснимото за нашите прадеди природно явление. Днес можем да противодействаме на мълнията чрез възможностите, които ни предоставя науката чрез мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH в mylniepriemnik.eu.

Но като всяка покупка, тази за мълниеприемник също трябва да е мотивирана и информирана. Поради спецификата на този вид устройства, която не е детайлно позната за неспециалисти в областта, много хора разчитат, че са надеждно защитени, а това в много случаи не е така. Като граждани на България, трябва да знаем, че в законодателството при въвеждане на една сграда в експлоатация изправната мълниезащита е задължителна. Нещо повече – черната статистика сочи, че около сто човека годишно по света намират смъртта си при покосяване от мълния. Имайки предвид, важността да сте защитени надеждно и дълго от Диком ЕООД, предлагат най-добрите и модерни мълниеприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH, които са дело на отлично представени френски фирми с международно признание. Всички модели мълниеприемници са сертифицирани и тествани от различни независими лаборатории по цял свят.

Какво трябва да знаем за мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Жизненият цикъл на мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH е 25 години, а пълната гаранция от производител – седем години. На този вид мълниеприемници е поверена защитата на редица обекти със световно икономическо и културно значение като катедралата Нотр Дам, летището Амман Гвианската космическа станция и др. На какво се дължи успеха на този тип мълниеприемници?
На първо място, на изключителни иновативната и интелигентна система на действие, при която устройството реагира, когато има реална опасност. На второ място, изключителната му пространствена адаптивност, позволяваща на мълниеприемника да бъде монтиран на различни сгради по своята архитектура, като улеснява почистването през зимата на покрива.
Работейки с Диком у нас, вие получавате последното поколение мълниеприемник с изпреварващо действие и надежден партньор, който ще направи всички инженерингови проучвания, за да получите най-надеждната защита.