Манията по татуировките – за и против

Татуировките са станали неизменна част от модерната градска култура. В София можете да се натъкнете на десетки хора, въоръжени с машинка и малко черно мастило, които да ви убеждават как могат да ви направят хубава и трайна татуировка. Да, ама не съвсем. Може да изглежда лесно и забавно, но за да се радвате на качествена и безопасна татуровка трябва да заложите на професионално студио за татуировки.

татуировките от linktattoo, София се правят в модерно и комфортно студио, където можете да се насладите на професионална работа и приятна атмосфера. Татуистите на linktattoo работят с висококачествени бои и машинки, а най-вече имат предварителната подготовка и знания да направят истински впечатляваща татуировка, с която ще впечатлите не само по улиците на София.

Хигиената е на най-високо ниво и за всеки клиент са предвидени напитки и възможност да се забавлява допълнително с интернет на 32-инча екран. За допълнителен кеф се работи с обезболяващи кремове и спрейове. Накрая се оказва, че е по-приятно да си направите татуировка, отколкото да посетите зъболекар.

През годините много и различни хора се изказаха за и против татуировките.Един от най-ревностните противници на татусите е, естествено, църквата. Въпреки добрите послания на вярата, църквата като институция остава прекалено консервативна по отношение на динамично развиващия се съвременен свят. Да не говорим, че повечето църковни догми и забрани са плод на интерпретация на обикновени смъртни хора и вероятността за грешно тълкуване и заблуди е доста висока.

До ортодоксално вярващите се нареждат всички онези „доброжелателни“ медици, които алармират, че татуировките са опасни за здравето. Наистина татуировката представлява вкарване на мастило под повърхностния слой на кожата, но опасността от последици за здравето е в пъти по- малка от тази, която представляват гръдните импланти или ботокса. Мастилото, с което се правят татуси е специално произведено за целта и е безвредно за човешкия организъм.

Неангажираните противници на татусите пък могат да ви изтъкнат като довод, че татуировката ще стане безформена и грозна, когато остареете. Но реално всички ще остареем с или без татуировки и няма да сме толкова красиви както в младостта си. Модификации по тялото се правят от дълбоки времена с най-различни цели. Не се страхувайте да изразите себе си с татуировка, само преценете коя е най-подходящата за вас.