Колко време е необходимо за провеждането на бизнес коучинг?

Как се отнасяте към идеите за развитие и постигане на по-добри резултати в сферата, с която се занимавате? Единствено готовността за възприемане на нови възможности, може да ви донесе и ефективност. Ако сте мениджър, знаете, че изискваните от вас способности не са малко и обхващат много аспекти. Подобно на новите технологии и методите търпят развитие и подобрение, а по отношение на човешката личност това е непрестанен процес. Ето как можете да се запознаете с метода бизнес коучинг Това тренинг, състоящ се от индивидуални сесии с опитен специалист. Вашият коуч мениджър е преминал през всички възможни нива на йерархията и може да ви даде възможно най-полезната обратна връзка.
Колко време е необходимо за провеждането на бизнес коучинг?
В сесиите, които се провеждат средно веднъж или два пъти в седмицата за около един час, коучът ще ви дава насоки и необходимата подкрепа, за да подобрявате резултатите от дейността си. Още преди началото на един бизнес коучинг се прави интервю, в което се определя управленското ниво на мениджъра и посоките, в които той самият смята, че има нужда да се развива. Освен това се определят и целите на работа в рамките на определено време. Всичко това подготвяте заедно с вашият коуч, а на база на изградена система за отчитане на резултатите, можете да видите сами как завършва целият процес.

За да бъде успешен един тренинг е важно да се подпомогне личния потенциал. Ето за това в бизнес коучинг не очаквайте готови решения, а посоки на действие. Така, с откриване и подобряване на собствените възможности, ще можете да се справяте с идващите предизвикателства сами. Целият период на процеса, се определя от двама ви, като зависи от вашия график и уговорката ви с водещия, като оптималния вариант е определен да бъде около три месеца. Разбира се, това е индивидуално решение и зависи от много фактори. Можете да се запознаете подробно с този вид тренинг в сайта и да прецените, дали имате нужда от нова гледна точка.