Expired: Семейните двойки, които ползват полиграфски услуги

В живота на човек, колкото и да е спокоен може да се появят подозрения от всякакъв характер.
Дали ще се усъмните във ваш близък или в човек, по-далече от вашето обкръжение, въпросът с тревожността започва да се проявява на практика. Особено когато става дума за посегателство над личното пространство, човек може много лесно да изиска установяване на справедливост. Как обаче да е сигурен в подозренията си?
Вече има широко достъпен метод за изследване на казаното, върху човека, на когото сте загубили доверие. Това е изследването с полиграф от poligraf.bg или детектор на лъжата. Ако се намирате в София, само няколко часа ви делят от разкриване на истината, колкото и трае самото изследване. Това е психофизиологичен тест, който се извършва от специалисти в областта, обучени на световно ниво. Относно техниката, с която работят, можете да разчитате на висок професионализъм, тъй като същата се използва и от американските разузнавателни структури.
Може би най-неприятно е, ако съмненията паднат върху близък човек, с когото не би трябвало да се стига до там. Но някои семейни двойки стигат до положение, в което нищо не може да убеди едната страна в казаното от другата. Когато сериозните съмнения са на лице, а информацията не е достатъчна, могат да прибегнат до полиграфските услуги. Всеки семеен психолог би препоръчал да се водят разговори за разрешаване на конфликтите и доколкото е възможно да има откритост в семейството, по отношение на болните теми, засягащи членовете. Съществуват ситуации, които парират подобни опити и в един момент може да се окаже, че доверието е напълно загубено по дадена тема. Тогава един от семейството заявява пред другия, че единствения начин да си върнат спокойствието или да се разреши въпросът е, ако се стигне до полиграф.
Ако се стигне до там е необходимо доброволното участие от страна на другия. В противен случай не може да се проведе изследването. Проучете въпросът и вижте своите възможности. Проверете сами.