Expired: Има ли Дядо Коледа и как да отговорите на този въпрос

Колко пъти малкото ви съкровище ви е питало дали Дядо Коледа наистина съществува?  Със сигурност на всички родители им се е налагало да отговарят на този въпрос и може би много от тях са срещали затруднения с отговора. Това е и причината, поради която днес ви предлагаме да поговорим за Дядо Коледа в ЗдравейДядоКоледа.bg и как децата могат да се свържат с него.
Може би идеята за разговор между добрия старец и малчуганите ви се струва доста странна. Ако и вие сте на това мнение, то тогава държим да ви напомним, че развитието на модерните технологии и на виртуалното пространство е много голямо. Именно те позволят видеоразговор между Дядо Коледа и децата. Добрата новина е, че такава услуга вече се предлага и у нас.
Още преди дори да сте си помислили, че ще ви се наложи да загубите доста време, за да я откриете, позволете да ви кажем, че трябва само да натиснете няколко бутона на клавиатурата и мишката на компютъра. Става дума за уеб сайт, в който можете да намерите пълно описание на услугите за връзка с Дядо Коледа, а също така и да се запознаете с техните цени.
Предполагаме, че тъкмо темата за цените на видеоразговора или пък на записаното видеопослание за вашето малко съкровище ви притеснява и сте на мнение, че цените ще се окажат прекалено високи. Всъщност този начин на мислене е напълно погрешен, тъй като в действителност се оказва, че цените са много ниски. С други думи – бихте могли да подарите незабравимо изживяване на вашето малко съкровище, като му дадете възможността да разговаря с Дядо Коледа по скайп, без да се притеснявате за това как ще се отрази поръчването на тази услуги на семейния бюджет.