Как се изчислява числото Гуа във фън шуй

Запознати ли сте с фън шуй учението?  Предполагаме, че много от вас се интересуват от неговите съвети, тъй като тяхната цел е балансиране на енергиите посредством правилната подредба на заобикалящите ни предмети в дома или пък на работното място.
В днешно време хората, които се интересуват от feng shui, нарастват с всеки изминал ден и този факт не би трябвало в никакъв случай да ви се струва странен. Все пак става дума за това, че бихте могли да се допитате до специалист в областта, който може да ви помогне с правилните насоки спрямо разположението във вашия дом. Точно така, става дума за фън шуй консултант, чиято основна задача е да ви помогне с разположението в дома ви, както и с изчисляването на Гуа числото.
фън шуй от fengshuibg.com
Най-напред е задължително да поясним, че бихте могли да откриете полезна информация за китайското учение във виртуалното пространство. Става дума за това, че с натискането само на няколко бутона на клавиатурата и мишката на компютъра имате възможност да разгледате полезната информация, която ще откриете в уеб сайт, посветен именно на тази тема. Уверяваме ви, че по този начин ще научите точно това, което искате да знаете, както и да научите повече за предимствата при консултиране с фън шуй консултант.
Дойде ред да поговорим за Гуа числото и защо то е толкова важно за китайското учение. Всъщност всеки има свое Гуа число, което се изчислява спрямо рождената дата и спрямо пола. Именно с това изчисление започва и всичко, свързано с фън шуй. С други думи – знаейки кое е ваше Гуа число, ще знаете кои са благоприятните за вас посоки и ще знаете кое е благоприятното разположение на предметите в дома ви.