Как да кандидатстваме за европроект

Кандидатстването за европроекти може би е позната процедура на мнозина.  Но сме напълно сигурни, че има и хора, които не знаят какво точно да направят, за да получат финансиране за бизнеса.
Ето защо ние ще ви дадем полезни съвети, които ще ви бъдат от огромна полза европроектите, както можете да получите повече информация на www.prioritybg.com.
Важно е да имате предвид, че кандидатстването за европроект е дълга процедура. В никакъв случай не бива да си представяте, че събирането и попълването на документите ще ви отнеме съвсем малко от свободното време. Всъщност списък с необходимите документи за кандидатствате по даден европейски проект можете да откриете на сайта на съответното министерство. Гарантираме ви, че ще останете изненадани, тъй като списъкът може и да бъде доста дълъг.
Но това не бива да ви отчайва, тъй като всички документи трябва да бъдат попълнени на български език. Проблем биха могли да бъдат проектните формуляри и по-точно намирането им. Ето защо ви предлагаме по-лесен вариант да се справите с документацията – ползването на услугите на Приорити. Специалистите от фирмата ще се погрижат за набавянето на проектните формуляри, което доста ще ви улесни.
Въпросната фирма ще ви наставлява по време на кандидатстването на европроекта. Освен това тя ще бъде до вас, ако спечелите европейско финансиране. Необходимо е да знаете, че трябва да водите изрядна документация, за да представите как точно са били използвани получените средства. А най-добрата новина е, че за поддържането на тази документация отново можете да се допитате до консултантската компания.
Както вече сами се убедихте, не е трудно да участваме в европроект. Просто трябва да знаем точно какво трябва да направим, а и че можем да разчитаме на помощта на специалисти, за да сме сигурни, че всичко е изрядно.