Бъдете спокойни с услугата управление на апартаменти

Можем ли да сме спокойни, използвайки услугата управление на апартаменти?  Това наистина е възможно и днешната ни статия ще ви убеди.

Първото, което искаме да споделим, е това, че с управление на апартаменти вие пестите много време в София. Това е така, защото ангажиментите ви, свързани с въпросното жилище, просто отпадат. Наистина, няма да ви се налага да правите нищо, дори и да плащате данъци и такси. Всъщност това е само малка част от задълженията на фирмата, предлагаща управление на апартаменти.

управление на имоти в град София

Сигурни сме, че успяхме да грабнем вниманието ви. А преди да продължим нататък, държим да подчертаем точно колко ниска е цената на въпросната услуга. Тя е само 7% от сумата, срещу която отдавате апартамента под наем. А няма как да не се съгласите, че сумата е доста скромна срещу цялостната услуга, която получавате. Можете и сами да се уверите, посещавайки уебсайта на фирмата за управление на апартаменти.

И нека все пак да поговорим и за множеството улеснения, които ни предлага услугата. Първото и най-важно нещо, което трябва да се направи, когато отдаваме апартамент под наем, е изготвянето на обява или реклама за него. Фирмата за управление на апартаменти има грижата. Тя ще се погрижи също така и за отсяването на кандидатите за наематели и за изготвянето на договор за наем с тях.

Но ангажиментите им не се изчерпват само с това. Те правят редовни проверки на апартамента, за да са сигурни, че той се поддържа в добро състояние, имат грижата за плащането на всички данъци и такси, за събирането на месечния наем, за посещаването на събрания на Етажната собственост и не на последно място, за извеждането на наемателите, в случай, че са некоректни. Разбира се, услугата управление на апартаменти ни предлага много повече и можете да разберете кое е то на сайта на самата фирма.