Къде да открием надежден детектор на лъжата?

Знаете ли, че детекторът на лъжата се използва за да оневини човекът, а не да го обвини? За тази цел е добре процедурата по изследване с детектор на лъжата да бъде извършена няколко пъти, за да даде резултат. Всички знаем обаче, че една лъжа, която е казана сто пъти, пак си остава лъжа…

Детекторът на лъжата не е нищо ново за България. Въпросът обаче е, дали тази апаратура може да бъде открит навсякъде. Много малък брой частни фирми предлагат услуги с детектор на лъжата. Най-сигурния детектор на лъжата в София, може да бъде открит с едноминутно търсене в интернет. Всичко, което трябва да сторите е да влезете в някоя търсачка и да напишете в нея ‘ детектор на лъжата в София’ или ‘полиграфкси услуги в София’. След това ще Ви излезат резултатите с такива фирми в столицата.

Внимавайте! И да намерите детектор на лъжата в София, не всяка фирма има нужните сертификати за полиграфа. ето защо, когато избирате фирма, която предлага услуги с детектор на лъжата, разберете, дали тя има нужните сертификати, които й дават правото да го използва и които показват,че апарата е в изправност. Най-често сертификатите са качени на страницата на конкретната фирма за полиграфски услуги.

Ако търсите детектор на лъжата в София, защото се съмнявате във верността на съпругата или съпруга си, изберете най-добрата за Вас фирма, която предлага тези услуги с нужните сертификати. След това действайте по план. И запомнете едно правило – винаги казвайте истината, защото лъжата носи лоши последствия след себе си! Също се доверявайте с мярка. Всички хора лъжат, било то благородно или с цел.