Дамски часовници само за богаташи

Дамските часовници както и мъжките винаги са били индикатор за мястото на женатата в обещството и нейния социален статус. Колкото по-висок е статуса на жената, толкова по-скъп и стилен е часовникът, който украсява ръката й. Сега ще проследим кои са най-скъпите дамски часовници, които могат да бъдат закупени само от заможните дами или техните богати партньори.

Часовникът Patek Philippe Twenty.
Този дамски часовник е водоустойчив (до 30 метра), а корпусът му е покрит с диаманти, което го прави едно изящно бижу. Кутията на този дамски часовник е направена от истинско бяло злато. Каква класа само!

Часовникът Parmigiani Fleurier Toric Retrograde Perpetual Calendar Watch.
Часовникът притежава и една страхотна за жените функция , особено за тези, които спазват лунните диети – часовникът показва лунните фази. Този дамски часовник се продава за 116 800 долара.

Часовникът Caliber RM 019 Celtic Knot Tourbillon Watch.
Този дамски часовник се предлага за нескромната сума от 465 000 долара. Циферблатът му е направен е от черен оникс, който предпазва от депресия и лоши мисли. Часовникът може да се похвали с функцията турбилон, която намалява нвлиянието на гравитацията и часовника много по-точен при различни условия.

Часовникът La Dona Watch от Cartier.
Това бижу се предлага в кутийка от бяло злато. Каишката на този красив часовник също е направена от бяло злато. Cartier има още един страхотен модел дамски часовник, който предлага на жените – Pasha de Cartier Small Model Watch. Цифрите на този часовник са направени от сребро, а кутийка е направена от бяло злато. Той също е водоустойчив.