Красивите и мощни като ягуара часовници Jaguar

Швейцарският производител на часовници Петер Хаас е основал компанията Jaguar през 1938 година. Оттогава той си поставя следната цел – да придаде на всеки свои модел силата и чара на животното ягуар. Компанията вече има над 70-годишна история, но часовниците й са по-актуални от всякога. Подобно на ягуара от саваните, марката оцелява през времето чрез непрекъснатото адаптиране към условията на пазара. Амбицията на екипа й да създаде прецизни часовници, изпипани до последния детайл, се вижда при всеки продукт на марката. Часовниците се произвеждат в ултра-модерна швейцарска фабрика с изключително внимание. Екип от инженери влага иновативен подход в работата си, за да създаде часовници, които да се отличават от тези на конкурентни марки.

Часовниците на марката Jaguar са предназначени за взискателни клиенти, които са свикнали с безкомпромисното швейцарско качество и несравнима прецизност. Можете да си ги закупите чрез посещение на сайта за оригинални часовници – Vip-Watches.Net. През 1989 година марката Jaguar е закупена от Festina, която се заема с рекламирането и налагането й на световния пазар. В резултат, през последните 5 години марката се освежава и разширява позициите си на международния пазар. Днес марката Jaguar предлага висококачествени швейцарски часовници за широк кръг клиенти. Предоставя отлично качество за инвестираните в покупката им пари. Сред моделите има и такива с позлатени корпуси. Часовниците разполагат с автоматични или кварцови механизми. Майсторската изработка на предходни продукти на марката оживява днес интерпретирана по нов начин.

Часовниците впечатляват с излъчването си на класа. Материалите, използвани за производството им, както и отделните стилови елементи, са съчетани така, че да се получат едни наистина съвършени продукти. Същевременно стъклата им от сапфир, което ги прави изключително устойчиви на надраскване. Компанията предлага и луксозни хронографи, като визията на циферблата им е по-нетрадиционна от тази на други подобни модели. На циферблата им се вижда и логото на Jaguar, което разбира се е главата на това интересно животно. Този атрактивен стилов акцент също допринася за цялостния елегантен и привлекателен облик на моделите. Стрелките на часовниците са фосфоресциращи, което осигурява разчитане на информацията и при липса на осветление.Луксът на определени модели се допълва от използвания за циферблата им седеф.

Корпусите на някои от дамските модели (виж ги тук: часовници) са инкрустирани с камъни Цирконий. Този техен допълнителен блясък няма как да остане незабелязан. Луксозните часовници на марката Jaguar се отличават във всяко отношение. Те излъчват несравнима класа и неподправен чар. Същевременно впечатляват със здравина и мощ, характерни само за животно като ягуара. Те имат всички достойнства да бъдат харесвани от по-претенциозни клиенти. Логото с грациозното и силно животно, покоряващо саваните, никак не е избрано случайно. То напълно отговаря на излъчването и елегантната осанка на това животно.