Каква охрана можете да си наемете в България?

В България охранителните фирми предлагат разнообразни охранителни услуги, но не всички охранителни фирми могат да извършват легални охранителни дейсности. Тези е препоръчително да се извършват от фирми, които са регистрирани по Търговския закон. Ако търсите охранителна фирма за Вашия обект или лично за Вашата лична сигурност, се поинтересувайте от фирмата на която сте се спряли. Разберете, дали тя е легитимна да практикува тези охранителни дейности. Ако фирмата не е призната от закона, потърсете друга такава, тъй като най-вероятно ще си дадете парите на непрофесионалисти, които няма да си свършат работата.

Каква охрана можете да си наемете в България?

Ако искате да защитите имуществото си от противозаконни посегателства, изберете услугата „охрана на имущество“. Тази охранителна услуга може да включва и пропускателен режим в обекта Ви.

Ако се нуждаете от лична охрана, наемете фирма, която предлага тази услуга. Личната охрана се наема за защита на телесната неприкосновеност на физическите и юридическите лица от противозаконни посегателства. Телохранителите правят всичко по силите си да предотвратят противозаконни посегателства срещу Вас.

Ако търсите охрана на Вашето мероприятие потърсете услугата ‘охрана на мероприятие’ .Повечето охранителни фирми осигуряват безпроблемно протичане на масови краткосрочни събития.

Ако искате Ваша пратка да се транспортира безопасно, потърсете услугата ‘охрана на пратки’. Този вид охранителни услуги напълно защитават ценни книжа, пари, благородни метали, произведения на изкуството и други подобни ценни предмети, при тяхното транспортиране. То се извършва с въоръжена охрана, надеждна връзка, специално оборудван транспорт, и други помощни средства.

Ако вече сте проучили фирмата, която искате да извърши охранителните услуги, които търсите, отпуснете се спокойно и я оставете да си свърши работата. Фирмата, която сте избрали, трябва да бъде с дългогодишен опит в тази област, за да може да предостави качествени и ефектни охранителни дейности.