Протеини с ниско съдържание на мазнини и на въглехидрати

Съществуват протеини с ниско съдържание на мазнини и на въглехидрати. Преди да се стартира техния прием, трябва да се посъветвате с вашия фитнес инструктор и диетолог. Ако искате бързи резултати, е най-добре да приемате тези протеинови хранителни добавки. Преди да ги закупите, не забравяйте да прочетете етикета, защото гейнерите за тегло имат повече калории, и затова те се препоръчват за трениращите, които искат да натрупат мускулна маса. Познати са много видове протеини, които се приемат от бодибилдерите. Ето и най-популярните: яйчения протеин, казеиновия протеин, соевия протеин, суроватъчния протеин изолат, суроватъчния протеин.
хранителни добавки
Бодибилдерите приемат различни видове протеинови закуски: зърнени храни, богати на белтъчини, гевречета с протеин, чипас с протеин, пуканки. Всички тези продукти съдържат различно количество мазнини, въглехидрати и калории. Ако искате да покачите мускулната си маса, изберете хранителни добавки от megazob.com. Там ще откриете разнообразие от качествени хранителни добавки за извайване на Вашето перфектно тяло. А какво знаете за популярните протеинови барчета? Тези десерти помагат за сваляне на теглото. Барчетата имат много по-малко фруктоза и се препоръчват за трениращи, които искат да качат мускулна маса.

Не забравяйте да се посъветвате с вашия фитнес инструктор или диетолог, за да откриете коя хранителна добавка е най-добра за Вас. И помнете, че няма нищо, което да замени пълноценното хранене. Има хранителни добавки, които почти заменят храната, но те имат по-малко калории и съдържат ненаситени въглехидрати и мазнини.