Иновативните таблети на Samsung

Новите таблети от серията ATIV на Samsung Electronics предизвикаха абсолютен фурор сред почитателите на такива устройства. Те са с операционна система Windows 8 – ATIV Q и ATIV Tab 3. Те са абсолютно новаторски и имат множество функции.

Ще започнем с представянето на ACTIV Tab 3. Производителят го определя като най-тънкият таблет в света с Windows 8. Този таблет е тънък, колкото повечето смартфони и има уникалният дизайн на серията Galaxy. Писалката му S Pen е с подобрена функционалност, което го прави перфектния таблет за творческа работа и за работни задачи. Батерията на таблета издържа около 10 часа.
таблет
Вторият иновативен таблет от Samsung е ACTIV Q. Това е едно невероятно мобилно устройство, което е сгъваемо и предоставя възможност за смяна на начина на работа. То може да бъде използвано както с Windows, така и с Android (Jellybean 4.1). С тази уникална опция за смяна на операционните системи, Вие ще можете да използвате приставки за Android през Google Play. Дизайнът на таблета е абсолютно уникален! Ако сложите дисплея върху клавиатурата, можете да използвате устройството като таблет. Ако той се вдигне, може да се използва като лаптоп. Ако искате да покажете на някой до Вас снимка или нещо друго, Вие просто можете да завъртите екрана. Ако искате да гледате филм, завъртете екрана на 180 градуса. Не е ли изумително? Бихме могли да наречем новия ACTIV Q ‘трансформърът’ на таблетите!

Общи характеристики:

И двата таблета притежават функционалността SideSync. Тя е удобна за превключване от работа на компютър към работа на смартфон, базиран на Android. Тази функция обединява персоналният Ви компютър и мобилното устройство. С нея Вие можете да отговорите на съобщение, получено на мобилния Ви телефон, като използвате клавиатурата. Тези два иновативни таблета се предлагат на българския пазар от края на лятото. Наред с тях станаха налични и лаптопите Book 9 и Book 9 Pro.