Какво ще е модерното бельо през зимата

Още от самото начало на тази статия искаме да зарадваме читателките, че през този симен сезон дамското бельо ще бъде едновременно красиво и удобно.  Дизайнерите обявиха, че са черпили вдъхновение от ретро стила на 50-те години и смеем да твърдим, че наистина са улучили в целта.
Бельото е практично, нежно, на моменти екстравагантно, но най-важното е, че то се отличава с функционалност, практичност и изящност,
Материите са подбрани така, че да прилягат идеално на женската фигура и да създават усещане за лекота и удобство.
Ако излезете на тур по магазините още сега, ще се убдеите, че ще откриете моделът, който търсите. Изборът е безкраен – сутиени, бикини, прашки, корсети, бодита, жартиери и колина за жартиери. Трябва да споменем, че коланите за жартиери няма да разочароват и дамите с по-екстравагантен вкус, тъй като те са декорирани с паейти, метални капси и фигури и пайети. дамско бельо от bg-look.com
Сигурни сме, че дамите останат приятно изненадани и от моделите сутиени, чиито чашки завършват с нежни дантелени къдри, които могат допшънително да украсят деколтето ви и да му придадат допълнителна доза нежност.
Най-често срещаните материи при бельото тази зима ще бъдат памук, микрофибър и коприна. Интересно е да споменем, че няклои от по-дръзките прозиводители са заложили също на материи като кадифе и кожа за изработването на дамското бельо модели.
Цветовете са изключително разнообразни – от пастелни нюанси на бежово, екрю и шампанско, през класическите бяло и черно, до ярките оранжево, синьо и цикламено.
Тази зима ще бъде модерно също бельото да има щампи от цветя, сърчица, както и строги геометрични фигури.
Съветваме горещо всяка дама да отлдеи малко от времето си, за да открие красивите съкровища в магазините за бельо. Уверяваме ви, че нито една от вас няма да остане разочарована, защото зимната колекция предлага за всекиго по нещо, а защо не и да експериментирате с ново бельо, каквото не сте си и представяли, че може да притежавате.
Мили дами, помогнете на самочувствието си и се поглезете с комплект ново бельо. Със сигурност промяната в настроението ви няма да остане незабелзана от околните.